Кошик
164 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
Кухар-інтернет магазин товари для кондитерів, приправи, спеції, цукрові прикраси, посипки.
+380931297908
+380671495662
+380953125980
+380931297908

Кандурін "Синий гранит" 5г

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

56 грн.

Мінімальна сума замовлення — 100 грн.

Показати оптові ціни
+380671495662
  • +380953125980
  • +380931297908
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Кандурін "Синий гранит" 5г
Кандурін "Синий гранит" 5гВ наявності
56 грн.
+380671495662
  • +380953125980
  • +380931297908
Купити

Опис

Застосування

Барвник кандурін застосовують для фарбування багатьох кондитерських виробів: марципанів, льодяників і морозива, сиропу і шоколаду, печива та напоїв, горіхів та ін. З його допомогою поверхня офарблюваних виробів набуває сріблястий, бронзовий, золотистий і інші блискучі кольори.
Він чудово виглядає на тортах, шоколадної глазурі і інших десертах.

Можна фарбувати дзеркальну глазур і прозорі маси (напої, желе, мармелад, гель, карамель). Для цього барвник може бути введений безпосередньо в масу продукту, як звичайний колірної наповнювач, на будь-якій стадії виробничого процесу. Результат – іскристий блиск із самої глибини продукту.
Можна покривати увесь виріб цілком, а можна окремі фрагменти (намистинки, сердечка, стрічки, банти і ін.).

Також використовується на айсінгі. Або для надання блиску ягодам і фруктам при оздобленні тортів та інших десертів

Він дуже популярний серед барменів. Напевно ви звертали увагу на зваблюючий перламутром, загадковий і незвичайний відтінок деяких коктейлів. Ця краса і є заслуга кандуріну

Барвник кандурін має тривалий термін зберігання. При правильній експлуатації він може прослужити господиням до трьох років. Витрата речовини також дуже мала, особливо якщо використовувати мокрий спосіб нанесення

Як наносити кандурін?

  1. Сухий спосіб. Нанесення сухого барвника м’яким пензликом на поверхню виробу
  2. Мокрий спосіб. Розвести кандурін невеликою кількістю горілки або іншим спиртовим напоєм
  3. Распилення барвника на спиртовій основі через аерограф (20 гр патоки змішати з 80 гр окропу, додати 120 гр спирту, 1 гр кандуріну), в суміш можна додати будь-який харчовий барвник
  4. Обливання приготовленою глазур’ю фруктових тортів – змішати 50 гр цукру, 1 гр кандуріну, 150 гр окропу, остудити, облити виріб.

Особливості

Кандурін не підходить для роботи з молочними і кисломолочними продуктами: молоком, сметаною, йогуртом, кефіром.
Він не чутливий до перепаду температур. Забарвлений виріб або суміш спокійно можна нагрівати або охолоджувати до потрібної температури.
Так само властивості барвника не змінюються в лужному середовищі.

Характеристики

Основні
Вид та форма випускуКандурин
Вага5 г

Інформація для замовлення

  • Ціна: 56 грн.