Продавець Кухар (інтернет магазин спецій, кави, цукрових декорацій, товари для кондитерів) розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2452 відгуків

Кухар-інтернет магазин товари для кондитерів, приправи, спеції, цукрові прикраси, посипки.

+380 (67) 149-56-62
+380 (95) 312-59-80
+380 (97) 248-95-45
Менеджер з продажу

Мігдаль

Мигдаль – це дуже затребуваний продукт, який користується особливою популярністю у таких сферах, як кулінарія, косметологія і медицина. До речі кажучи, з наукової точки зору мигдаль – ніякий не горіх, а косточковый плід, як, приміром, абрикос, персик або зливу. До речі, саме до зливі мигдаль найбільш близький.

Мигдаль звичайний – це велике дерево, яке іноді досягає 8 метрів у висоту. Плоди мигдалю мають білий або блідо-рожеве забарвлення.

В парфумерії мигдаль зазвичай використовуються в якості ефірних олій, також його застосовують у виготовленні косметичних засобів, пом'якшують шкіру.

Мигдаль широко поширений у народній медицині. Мигдальне масло часто використовують як протизапальний, болезаспокійливий, а також заспокійливий засіб. Крім цього, вважається, що мигдаль здатний підвищувати апетит і поліпшувати процеси травлення. Цікаво, що активоване вугілля виробляють з мигдальною шкаралупи.

Але найчастіше мигдаль, звичайно ж, використовується в кулінарії – його додають в торти, печиво, шоколад. А мигдальне молоко є непоганий і дуже навіть цікавою альтернативою для тих, хто не вживає у своєму раціоні продуктів тваринного походження. Так, в Іспанії вже протягом багатьох століть широко поширений напій під назвою орчату, який виробляють з мигдального молока.

Між іншим, відомий італійський лікер Амаретто своїм чудовим смаком зобов'язаний саме насіння мигдалю.

Разновидности миндаля

Первая разновидность – миндаль обыкновенный, вторая – миндаль горький. Горький миндаль в основном используется только в медицине, а в остальных отраслях практически не применяется. Обыкновенный же миндаль используется и в кулинарии, и в косметологии, и во многих других сферах.

Полезные свойства миндаля:

  • миндаль богат витаминами группы Е и В – тиамином, рибофлавином, ниацином, пантотеновой кислотой, пиридоксином и т.д.;
  • мигдаль здатний поліпшувати травлення і очищати нирки;
  • також мигдаль сприяє розумової активності і зміцнює імунітет, а також робить благотворний вплив на психіку людини.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner