8 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Паприка копчена вважається однією з найбільш оригінальних спецій і прянощів на сьогодні завдяки оригінальності смаку, який вона надає стравам.
Спочатку паприку збирають, потім відбувається процес сушіння і копчення, виключно на дубових дровах. Після копчення її подрібнюють в порошок. Тоді спеція набуває білі-вираженого димчастого аромату, насиченого копченого смаку і темно-червоного кольору.
Паприка використовується у великій кількості страв, починаючи від ковбас до кондитерських виробів. Вона добре поєднується з духмяним перцем, кмином, кардамоном, часником, розмарином, шафраном і куркумою. Чудово доповнює маринади, соуси і заправки до м яса, салатів.
Спецію рекомендують додавати в кінці приготування або ж вже готову страву.
Основні | |
---|---|
Виробник | Запас |
Країна виробник | Україна |