25 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Готувати глазур «Блискучий метеорит» надзвичайно легко. Просто додайте води – і блискуче ясно-пурпурове покриття для тортів, пирогів, булочок, пончиків та печива готове! Для швидкого застигання, наносьте глазур на гарячі вироби.
Спосіб приготування:
1. Змішайте глазур з (20-25) mL (мл) води кімнатної температури (за необхідності додайте ще (2-3) mL (мл) води).
2. Для рівномірного покриття, підготовлену глазур залиште, періодично помішуючи, на 20 хвилин.
3. Нанесіть готову глазур на поверхню кондитерського виробу.
Вміст одного пакету глазурі розрахований для прикрашання 12 мафінів або торту діаметром 26 см.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Добрик |
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Вид кондитерських виробів | Кондитерський декор |