60 грн
Показати оптові ціниБарвник кандурін застосовують для фарбування багатьох кондитерських виробів: марципанів, льодяників і морозиво, сиропу і шоколаду, печива та напоїв, горіхів та ін. З його допомогою поверхня офарблюваних виробів набуває сріблястий, бронзовий, злотистий і інші блискучі кольори.
Він чудово виглядає на тортах, шоколадної глазурі і інших десертах.
Можна фарбувати дзеркальну глазур і прозорі маси (напої, желе, мармелад, гель, карамель). Для цього барвник може бути введений безпосередньо в масу продукту, як звичайний колірної наповнювач, на будь-якій стадії виробничого процесу. Результат – іскристий блиск із самої глибини продукту.
Можна покривати увесь виріб цілком, а можна окремі фрагменти (намистинки, сердечка, стрічки, банти і ін.).
Також використовується на айсінгі. Або для надання блиску ягодам і фруктам при оздобленні тортів та інших десертів
Він дуже популярний серед барменів. Напевно ви звертали увагу на зваблюючий перламутром, загадковий і незвичайний відтінок деяких коктейлів. Ця краса і є заслуга кандуріну
Барвник кандурін має тривалий термін зберігання. При правильній експлуатації він може прослужити господиням до трьох років. Витрата речовини також дуже мала, особливо якщо використовувати мокрий спосіб нанесення
Кандурін не підходить для роботи з молочними і кисломолочними продуктами-молоком, сметаною, йогуртом, кефіром.
Він не чутливий до перепаду температур. Забарвлений виріб або суміш спокійно можна нагрівати або охолоджувати до потрібної температури.
Так само властивості барвника не змінюються в лужному середовищі.
Основні | |
---|---|
Вага | 5 г |
Вид та форма випуску | Кандурин |