Продавець Кухар (інтернет магазин спецій, цукрових декорацій, товари для кондитерів) розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2504 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Кухар-інтернет магазин товари для кондитерів, приправи, спеції, цукрові прикраси, посипки.

+380 (67) 149-56-62
+380 (95) 312-59-80
+380 (97) 248-95-45
Менеджер з продажу

Приправа до Фаршу і голубців 30г

Приправа до Фаршу і голубців 30г
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

6 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

+380 (67) 149-56-62
  • +380 (95) 312-59-80
  • +380 (97) 248-95-45
    Менеджер з продажу
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Приправа до Фаршу і голубців 30г
Приправа до Фаршу і голубців 30г
6 ₴
Немає в наявності
+380 (67) 149-56-62
  • +380 (95) 312-59-80
  • +380 (97) 248-95-45
    Менеджер з продажу
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Інгредієнти

  • 600 гр. домашнього фаршу (у мене суміш яловичини і курки)
  • 150 гр. рису круглозернистого +1/2 ч. л. солі
  • 1 цибулина
  • сіль
  • перець
  • 150-200 мл. води
  • 1 вилок капусти
  • соус:
  • 1 морква
  • 1 цибуля
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 1 ч. борошна
  • 1 ч. л. солі
  • 2-3 ч. л. цукру
  • 700 мл. води
  • 1 упаковка ПРИПРАВА ДЛЯ ФАРШУ І ГОЛУБЦІВ ТМ СЯЙВО

Покроковий рецепт приготування

Дуже смачне друге нежирне і ситне блюдо, яке всі обожнюють! Готуємо! З поданих продуктів виходить 12-13 голубців.

1.Промиваємо кілька разів рис в холодній воді, заливаємо рясно окропом, додаємо сіль, ставимо на вогонь і варимо 3 хвилини, потім залишаємо ще на 5 хвилин під кришкою. Далі відкидаємо рис на сито.

2.Смажимо дрібно порізану цибулю, половину будемо додавати у фарш. У залишився цибулю додаємо терту моркву і продовжуємо обсмажувати, готувати заливку. Коли морква обсмажиться, додаємо трохи борошна, щоб соус був трохи густіше, томатну пасту і відразу ж гарячу воду, сіль, цукор, перець, розмішуємо і проварюємо 5 хвилин. Соус готовий.

3.Приготуємо фарш, перемолоти яловичину і куряче м'ясо,додати ПРИПРАВУ ДЛЯ ФАРШУ І ГОЛУБЦІВ ТМ СЯЙВО, перець, злегка остиглий рис і половину смаженої цибулі. Ретельно перемішуємо і додаємо воду, щоб фарш став не сухим, а ніжним. Вода потрібна для рису, який під час варіння буде доварюватися і забирати всю вологу навколо себе, без води голубці будуть дуже сухими. Виняток становить тільки магазинний фарш, в яку і так вже додали води безмірно.

4.На капусті навколо кочережки зробимо надрізи і помістимо качаном вниз в киплячу воду на кілька хвилин, від 2 до 5, це залежить від капусти. Можна розм'якшити в мікрохвильовці. Знімаємо з капусти листочки. зрізаємо ущільнення біля основи листочків або відбути молоточком без зубчиків.

5.Формуємо голубці. На товстий край листа кладемо 1-1,5 ст. л. фаршу, загортаємо, укладаємо в каструлю горизонтально, заливаємо соусом. У мене вийшло 12 немаленьких голубців.

Соус повинен покрити весь нижній шар, якщо рідини мало, долийте збоку акуратно трохи води, ставимо на вогонь, після закипання вогонь зменшити і варити 40-45 хвилин, потім дати настоятися ще півгодини – годину.

Прикрасити на тарілочці зеленню, можна подати зі сметаною або овочевим салатом.

Розмір упаковки: 115 × 160 мм

Вага нетто: 30 г

Кількість в ящику: 50

Розмір ящика (м): 0,22 × 0,12 × 0,3

Основні
ВиробникСяйво
Країна виробникУкраїна
Тип спеційСуміш прянощів
Вага30 г
  • Ціна: 6 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner