6 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Дуже смачне друге нежирне і ситне блюдо, яке всі обожнюють! Готуємо! З поданих продуктів виходить 12-13 голубців.
1.Промиваємо кілька разів рис в холодній воді, заливаємо рясно окропом, додаємо сіль, ставимо на вогонь і варимо 3 хвилини, потім залишаємо ще на 5 хвилин під кришкою. Далі відкидаємо рис на сито.
2.Смажимо дрібно порізану цибулю, половину будемо додавати у фарш. У залишився цибулю додаємо терту моркву і продовжуємо обсмажувати, готувати заливку. Коли морква обсмажиться, додаємо трохи борошна, щоб соус був трохи густіше, томатну пасту і відразу ж гарячу воду, сіль, цукор, перець, розмішуємо і проварюємо 5 хвилин. Соус готовий.
3.Приготуємо фарш, перемолоти яловичину і куряче м'ясо,додати ПРИПРАВУ ДЛЯ ФАРШУ І ГОЛУБЦІВ ТМ СЯЙВО, перець, злегка остиглий рис і половину смаженої цибулі. Ретельно перемішуємо і додаємо воду, щоб фарш став не сухим, а ніжним. Вода потрібна для рису, який під час варіння буде доварюватися і забирати всю вологу навколо себе, без води голубці будуть дуже сухими. Виняток становить тільки магазинний фарш, в яку і так вже додали води безмірно.
4.На капусті навколо кочережки зробимо надрізи і помістимо качаном вниз в киплячу воду на кілька хвилин, від 2 до 5, це залежить від капусти. Можна розм'якшити в мікрохвильовці. Знімаємо з капусти листочки. зрізаємо ущільнення біля основи листочків або відбути молоточком без зубчиків.
5.Формуємо голубці. На товстий край листа кладемо 1-1,5 ст. л. фаршу, загортаємо, укладаємо в каструлю горизонтально, заливаємо соусом. У мене вийшло 12 немаленьких голубців.
Соус повинен покрити весь нижній шар, якщо рідини мало, долийте збоку акуратно трохи води, ставимо на вогонь, після закипання вогонь зменшити і варити 40-45 хвилин, потім дати настоятися ще півгодини – годину.
Прикрасити на тарілочці зеленню, можна подати зі сметаною або овочевим салатом.
Розмір упаковки: 115 × 160 мм
Вага нетто: 30 г
Кількість в ящику: 50
Розмір ящика (м): 0,22 × 0,12 × 0,3
Основні | |
---|---|
Виробник | Сяйво |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Суміш прянощів |
Вага | 30 г |