Інгредієнти
Вода1,5 літра, яловичина (на кістці)400 г
Свічка 2 шт.
Морква 1 шт.
Лук 3 шт.
Томатна паста 2 ст. л.
Олія соняшникова 5 ст. л.
Капуста 300 г
Картопля 4 шт.
Лавровий лист 3 шт.
Сметана (для подавання) 4 ст. л
Приправа ДЛЯ БОРША ТМ СЯЙВО до смаку
Процес приготування
- У каструлю налийте воду, покладіть м'ясо та увімкніть середній вогонь. Варите около часа.
- Вимийте та очистьте> буряк, моркву та цибулю. Свічку натріть на великій тертці та збризкайте соком лимона. Завдяки цьому борщ буде по-справжньому червоним.
- Морква натріть на середній тертці. Цибуля наріжте на кубики.
- Налийте соняшникову олію на сковороду, увімкніть середній вогонь. Спочатку смажте цибулю та моркву (5 хвилин), потім додайте буряку.
- Смажте овочі ще 5 хвилин. Після цього додайте томатну пасту, перемішайте та залиште на вогні ще на 5-7 хвилин.
- Коли бульйон звариться, вийміть з нього м'ясо. Поки м'ясо остигає, опустіть у бульйон нашинку капусту. Через 5-10 хвилин додайте нарізану соломкою картоплю.
- Поки вариться картопля, відокремте м'ясо від кістки та наріжте кубиками. Поверніть м'ясо в суп.
- Додайте засмаження та перемішайте.
- Додайте ПРИПАВУ ДЛЯ БОРША ТМ СЯЙВО, лавровий лист і дрібно наручну зелень. Накрийте каструлю кришкою та варіть ще 5-7 хвилин.
- Подавайте борщ гарячим із ложкою сметани.
Розмір упаковки: 115 × 160 мм
Вага нетто: 30 г
Кількість у ящику: 50
Розмір ящика (м): 0,22 × 0,12 × 0,3