28 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Патока . Сироп глюкозний. Натуральний підсолоджувач, антикристалізатор. Водорозчинний.
Патока – натуральний продукт переробки крохмалевмісної сировини кукурудзи, пшениці. Патока - густа, тягуча, дуже в'язка, безбарвна, з ледь жовтуватим відтінком солодка речовина - продукт неповного оцукрювання крохмалю. Використовується в кондитерській промисловості в якості підсолоджувача та антикристалізатора кондитерських виробів. Патока крохмальна виступає сполучним інгредієнтом та додає солодкість топінгам та наповнювачам, соусам і заправкам, використовується для виготовлення солодких снеків, випічки, карамелі, також як ключовача основа для оздоблення кондитерських виробів. Патока крохмальна використовується для створення декоративних крапельок роси на виробах з цукрової пасти, при створенні глянцевої поверхні виробів, а також для приклеювання дрібних елементів кондитерських прикрас, посипки. Покращує текстуру готового продукту, збільшує його терміни зберігання.
Основні | |
---|---|
Виробник | Украса |
Країна виробник | Україна |
Вага | 25 г |
Вид кондитерських виробів | Кондитерський декор |