20 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Льон — одна з найдавніших культурних рослин. Насіння льону багате на протеїни, жири, клейковині та клітковину. Унікальність льону полягає в дуже високому вмісту поліненасиченої альфаліноленової кислоти. Це незамінна жирна кислота в раціоні людини, що сприяє виконанню важливих біологічних функцій в організмі, входить до складу практично всіх клітинних мембран, бере участь у регенерації серцево-судинної системи, у рості та розвитку мозку. Це найкращий ентеросорбент та імуномодулятор.
Спосіб приготування:
2 столові ложки насіння, подрібнені в кавомолці, залити склянкою окропу, дати настоятися 10-15 хвилин, потім вміст випити, а насіння з'їсти. Приймати на голодний шлунок (краще вранці) один раз на день
Основні | |
---|---|
Вага | 0.15 г |
Виробник | Запас |
Країна виробник | Україна |