5 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Пажитник має сильний, гіркуватий смак і характерний стійкий аромат. Особливо стала вельми поширеною ця пряність набула в народів Середземного моря та Індії.
Сушене насіння в кулінарії застосовується як у цілому вигляді, так і розмелене в порошок. Вони входять до таких поширених сумішей, як "Хмелі-Сунелі", "Каррі", американські "Чатні", їх також нерідко додають в аджику.
Пажитник надає стравам приємного, злегка горіхового або грибного смаку і аромату.
Основні | |
---|---|
Виробник | Запас |
Країна виробник | Україна |
Вага | 10 г |
Склад | Пажитник (фенвугрек) |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Тип спецій | Пажитник (гуньба - укр.) |