12 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Концентрат харчовий. Суха суміш для приготування цукрової глазурі Використовується для глазурування, прикрашання хлібобулочних та кондитерських виробів: Великодніх пасок, тортів, тістечок, печива, десертів.
Спосіб приготування:
1.Вміст пакета висипати в посуд та додати один охолоджений яєчний білок.
2. Збити міксером до утворення густої білкової маси.
3. Нанести готову глазур на поверхню кондитерського виробу.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Ямуна |
Країна виробник | Україна |
Колір | Білий |
Смак | Молочно-ванільний |
Вид покриття | глазур |
Основні | |
Вага | 75 г |