27 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Кутя (кутя) - це символ урожаю і тому наші передки готували кутю з полби, яка має маслянисту структуру і трохи горіховий смак що надає куті яскравіші нотки смаку.
У набір для приготування куті "Старослов'янська" входити все необхідне для приготування головної страви Різдвяного вічора:
1. Пшениця "Полба"
2. Макова начинка
3. Ізюм
Способ приготування:
Напівбу з набору промити, залити великою кількістю свіжої води (приблизно 600 мл) і трохи посолити.
Варити на повільному вогні до готовності (приблизно 1 годину).
Готову кашу відкинути на друшляк і остудити.
Макову начинку з набору висипати в глибоку ємність, додати 30 мл окропу і дати постояти 15 хвилин.
Родзинки з набору промити і обсушити.
До готової каші додати макову начинку і родзинки.
Речо перемішати.
Основні | |
---|---|
Виробник | Сто пудів |
Країна виробник | Україна |
Вага | 260 г |