200 ₴
Показати оптові ціниСуміш пряно-ароматична. Надасть плову східного пікантного смаку та витонченого екзотичного аромату.
Спосіб приготування: У чавунний казан влити 50 г рослинної олії і розігріти на вогні. Спочатку обсмажити нарізане дрібними шматочками м'ясо (0,5 кг жирної баранини або свинини), потім - нарізану кільцями цибулю (300 г), у кінці - нарізану соломкою моркву (0,5 кг). Долити в казан воду і тушкувати все 30 - 40 хвилин. У приготовлений зірвак додати 2 чайні ложки "Приправи до плову", посолити, перемішати і залити 250 г води (з розрахунку: 125 г води на 500 г рису). Засипати 1 кг рису, долити води на 1,5 - 2 см і стежити, щоб плов кипів рівномірно. Коли рис стане розсипчастим, вимкнути вогонь і витримати під кришкою 15 - 20 хвилин. Рекомендоване дозування приправи: 1,5 - 2 чайні ложки на 500 г рису. Використовувати згідно з кулінарними рецептами. Приправа містить сіль.
Склад: сіль, цукор, паприка, коріандр, куркума, цибуля ріпчаста, часник, барбарис, кмин, кумин, перець чорний, перець чилі, лаврове листя.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ямуна |
Вага | 1 г |
Склад | сіль, цукор, паприка, коріандр, куркума, цибуля ріпчаста, часник, барбарис, кмин, кумин, перець чорний, перець чилі, лаврове листя. |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Паперова пачка+поліетелен |
Тип спецій | Приправа до плову по-східному |
Країна виробник | Україна |