100 ₴
Показати оптові ціниКрохмаль – природний високополімер, отримують шляхом відділення з картопляної мезги. Здавна застосовується в кулінарії, кондитерській промисловості для приготування борошняних виробів, киселів. Використовується в харчовій промисловості як емульгатор, загусник, стабілізатор (при виробництві майонезів), наповнювачів (при виробництві ковбаси). Крохмаль як харчова добавка використовується для загущення багатьох харчових продуктів, страв, приготування киселів, заправок і соусів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ямуна |
Країна виробник | Україна |
Вага | 1 г |
Склад | Крохмаль картопляний |
Користувальницькі характеристики | |
Тип спецій | Крохмаль картопляний |
Упаковка | Паперова пачка+поліетелен |