40 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Клей кондитерський (гуміарабік)
Acacia gum, gum arabic, харчова добавка E414, кондитерський клей. Використовується для склеювання багатокомпонентних або пошкоджених кондитерських прикрас з білкового крему та цукрової пасти, а також як харчова добавка для харчових продуктів. Безбарвний. Водорозчинний.
Гуміарабік — харчова добавка природного походження, яку отримують із застиглого на повітрі соку певних сортів акації. Гуміарабік у виробництві харчових продуктів відіграє роль стабілізатора, плівкоутворювача та регулятора структури, оскільки через особливості будови молекули цієї речовини гуміарабік здатний утворювати розчини з низькою в'язкістю навіть за високої молекулярній масі. Гуміарабік безбарвний, добре розчиняється у воді, утворюючи клейкий слабокислий розчин. Найчастіше гуміарабік застосовують у харчовій промисловості: для надання блиску хлібобулочних виробів; додається в основу жувальної гумки, де він містить різні аромати в основному складі, роблячи посмак більш тривалим; підходить для запобігання кристалізації цукру, як сполучний компонент у виробництві цукерок і пастил; використовується в технології дражування у виробництві драже, також гуміарабік входить до рецептури різних алкогольних і безалкогольних напоїв і пива. ТМ «Украса» рекомендує використовувати гуміарабік як кондитерський клей для склеювання багатокомпонентних або пошкоджених кондитерських прикрас з білкового крему та цукрової пасти. Клей кондитерський (гуміарабік) безбарвний, має нейтральний смак і безпечний для здоров'я.
Основні | |
---|---|
Виробник | Украса |
Країна виробник | Україна |
Вид кондитерських виробів | Кондитерський декор |